Luft til vann

Kontakt oss

Daikin ─ Luft til vann

Daikin altherma 3 h ht

DAIKIN ALTHERMA 3 H HT

Daikin Altherma 3 H HT er en helt ny høytemperatur luft/vann varmepumpe spesielt tilpasset for å erstatte oljefyr. Den nye maskinen er utviklet med en helt ny vifte i utedelen som nesten lydløst gir høyeffekt på kalde dager. Både inne- og utedelen har vunnet priser for sitt moderne design. Daikin Altherma 3 H HT gulvmodell er det ideelle systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for rehabilitering. Med innebygd varmtvannsbereder og styringspanel, er dette virkelig en “Alt i ett modell”.

Les mer
 Daikin altherma 3 h ht veggmodell

DAIKIN ALTHERMA 3 H HT VEGGMODELL

Daikin Altherma 3 H HT er en helt ny høytemperatur luft/vann varmepumpe spesielt tilpasset for å erstatte oljefyr. Den nye maskinen er utviklet med en helt ny vifte i utedelen som nesten lydløst gir høyeffekt på kalde dager. Både inne- og utedelen har vunnet priser for sitt moderne design. Daikin Altherma 3 H HT veggmodell er et fleksibelt system for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for rehabilitering. Modellen har ikke innebygd tank.

Les mer
Daikin altherma 3

DAIKIN ALTHERMA 3

Daikin Altherma 3 er den perfekte løsning for deg som skal bygge ny bolig, eller ønsker å erstatte elkjelen med en mer energieffektiv løsning. Daikin Altherma 3 gulvmodell er det ideelle systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg og lavenergihus. Med innebygd varmtvannsbereder og styringspanel, er dette virkelig en “Alt i ett modell”.

Les mer
Daikin altherma 3 veggmodell

DAIKIN ALTHERMA 3 VEGGMODELL

Daikin Altherma 3 er den perfekte løsning for deg som skal bygge ny bolig, eller ønsker å erstatte elkjelen med en mer energieffektiv løsning. Daikin Altherma 3 veggmodell er et fleksibelt systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg og lavenergihus. Modellen har ikke innebygd tank.

Les mer
Daikin altherma ht

DAIKIN ALTHERMA HT

Daikin Altherma HT er en luft/vann varmepumpe som leverer varmtvann opptil 80°C selv ved -20°C ute, uten bruk av elektrisk tilleggsvarme. Dette er en stillegående varmepumpe tilpasset vann med lav hastighet og høy temperatur. Daikin Altherma høytemperatur er utviklet og testet for Norden, og produsert i Europa.

Mange boliger har oppvarming basert på en oljefyr. Å fyre med olje er både dyrt og lite miljøvennlig. I tillegg ble dette forbudt fra 1. januar 2020, klikk her for å lese mer. Daikin har laget en høytemperaturs varmepumpe som erstatning for et oljefyringsanlegg. For å komme opp i samme vanntemperaturer som en oljefyr virker Daikin Altherma HT i to trinn og varmepumpen tilknyttes boligens eksisterende røropplegg. Daikin Altherma HT har selvfølgelig også oppvarming av tappevann.

Les mer
Daikin altherma monobloc

DAIKIN ALTHERMA MONOBLOC

Daikin Altherma Monobloc er en komplett luft/vann varmepumpe med kuldemediet ferdig fyllt. Systemet er perfekt tilpasset vannbårne gulvvarmesystemer, fancoils, lavtemperatur-radiatorer, ventilasjonsanlegg eller svømmebasseng. Daikin Altherma Monobloc er reversibel og kan også gi kjøling på varme dager. Kjøling av ventilasjonsluft har tradisjonelt vært ON/OFF kjølemaskiner. Med Daikin Monobloc får man et energieffektivt system med inverterkompressor som tilpasser kapasiteten etter behov.

Les mer
Daikin himlingsmodell

Daikin himlingsmodell

Daikin FCAG er en rundtblåsende kassett, noe som gir optimal effektivitet og komfort. Modellen har 5 forskjellige viftehastigheter, individuell spjeldkontroll og ekstra friskluftinntak. Automatisk filterrensing fører til høyere effektivitet og komfort og lavere vedlikeholdskostnader. Tilgjengelig med 2 filtre: standardfilter og finmasket filter (for bruk motfint støv, f.eks. i klesbutikker). Med mini SkyAir utdel kan 35-60 modeller ha opptil 50 m rørstrekk, dette er unikt på markedet.

Les mer
Daikin undertaksmodell

Daikin undertaksmodell

Daikin FHA er en enveisblåsende takmodell. Denne modellen er perfekt for rom uten systemhimling eller ledig gulvplass. Modellen er ideell for store rom takket være Coandaeffekt: opp til 100° utblåsingsvinkel og 5 forskjellige viftehastigheter. Daikin FHA kan enkelt monteres i hjørner og på trange steder, fordi den trenger bare 30 mm vedlikeholdsplass. Med mini SkyAir utdel kan 35-60 modeller ha opptil 50 m rørstrekk, dette er unikt på markedet.    

Les mer
Daikin gulvstående modell

Daikin gulvstående modell

Daikin FVA er en gulvmodell med valgbar horisontal utblåsing for å passe bedre til utformingen på rommet. Forbedret komfort, som et resultat av bedre distribusjon av luftstrøm fra vertikal utblåsing, kan justeres manuelt med bladene på luftutslippet på toppen av enheten. Modellen har mulighet for automatisk viftehastighet eller fritt valg av 3-trinns viftehastighet. Daikin FVA er en ideell løsning for kommersielle og travle omgivelser.    

Les mer