Væske til vann

Kontakt oss

Thermia ─ Væske til vann

Thermia Calibra

Thermia Calibra

BERGVARMEPUMPE / JORDVARMEPUMPE

Siste inverter teknologi som gir maksimal effektivitet og ekstra høy årsvarmefaktor – SCOP 5,8.

Kalibrerer seg kontinuerlig etter ditt varmebehov og borehull - perfekt ved utbytting av eldre varmepumper.

Høy varmtvannskomfort og stillegående.

Kan kalibrere seg inn – og utnytter ditt anlegg maksimalt
Calibra er en inverterstyrt varmepumpe, som takket være sine smarte teknologiske løsninger kan kalibrere seg til ditt oppvarmingsbehov og borehull. Ved hjelp av inverterteknologi tilpasses driften etter rådende forhold og oppvarmingsbehov, noe som gir en høy årsvarmefaktor og minimalt energiforbruk. Med Energy Source Control (borehullsovervåking) sørger Calibra for at det trekkes maksimalt med energi ut fra borehullet.

Calibra har en meget høy årsvarmefaktor med SCOP-verdi = 5,8 noe som gir minimalt energiforbruk året rundt.

Et smart valg uansett
Calibra tilpasser seg helt etter ditt anlegg slik at det utnyttes maksimalt, enten du skal erstatte en eldre varmepumpe, en annen varmekilde eller sette den inn i et nybygd hus. Dette gjør Calibra til et veldig smart valg for alle type installasjoner. Calibra er tilgjengelig i to effektstørrelser, en større (3–12 kW) som passer de fleste boliger fra 150 m2, og en mindre (1,5–7 kW) for hus med lavere energi krav, f.eks. nye boliger eller litt mindre hus.

Les mer
Thermia Diplomat Optimum

Thermia Diplomat Optimum

BERGVARMEPUMPE/ JORDVARMEPUMPE

Et trygt valg for deg som ønsker en effektiv og enkel varmeløsning. En varmepumpe som gir deg mye for pengene. Optimum teknologi som øker effektiviteten i kjøleprosessen.

 

Effektiv og driftssikker


Diplomat Optimum er en effektiv bergvarmepumpe som hele tiden finjusterer driften ved hjelp av optimum teknologien. Optimum styringen sikrer at varmepumpen alltid arbeider under ideelle forhold. Det gir høy effektivitet og minimalt energiforbruk - år etter år.

Den høye årsvarmefaktoren, som er et mål på en varmepumpes effektivitet igjennom et helt år, betyr at du kan redusere varmekostnadene med opptil 80%.

Les mer
Thermia Online

Thermia Online

Gir deg mulighet og fjernstyre din varmepumpe via smarttelefon, nettbrett og PC.

Rask og tydelig oversikt, samt detaljert informasjon med historie.

Varsling på e-post/SMS ved situasjoner som krever tiltak.

Full kontroll - fra der du er

Med tilbehøret Thermia Online kan du fjernstyre og overvåke din varmepumpe. Det gir deg full kontroll på ditt varmesystem uansett hvor i verden du befinner deg. Du kan f.eks. senke temperaturen når du er bortreist, og øke den i tide til du kommer hjem. Kommer du hjem tidligere enn planlagt er det ikke noe problem - via Online er det enkelt å øke temperaturen slik at huset er varmt og komfortabelt når du trer inn døren. For noen varmepumper er Thermia Online et tilbehør. 

 Du blir varslet umiddelbart via Online hvis noe trenger og justeres eller er feil. Du kan også la din installatør få motta den samme informasjonen fra Thermia Online.Thermia Online er et tilbehør som kan brukes til de fleste av Thermias hjemmepumpe. Systemet er inkludert som standard i Atlas, Calibra, Mega og Diplomat Inverter. Systemet kan kjøpes som tilbehør til Diplomat Optimum G3, Diplomat Optimum, iTec og Atec.

Slik fungerer det:

Thermia Online kan kobles til ditt eksisterende bredbånd, og i tilfelle ingen bredbånd er tilgjengelig, kan du ordne det via en frittstående mobil bredbåndsløsning. Selvfølgelig fungerer Online for både iPhone og Android-appen - du kan laste den ned i App Store eller Google Play.All data sendes fra varmepumpen din som kryptert data og lagres i skyen. Det gir deg også tilgang til Online når som helst - fra hvilken som helst datamaskin, smarttelefon og nettbrett.

Les mer
Thermia Mega

Thermia Mega

Finnes nå i 230 V (Gjelder kun S og M)Inverterstyrt varmepumpe for alle typer større byggMeget lett å integrere og kombinere med andre systemerBrukervennlig, fleksibel styring.

Varmepumpe for bergvarme, jordvarme, sjøvarme og avtrekksluft.

Finnes i fire effektstørrelser:10-33 kW, 11-44 kW, 14-59 kW og 21-88 kW.

Kaskadekobling av 16 maskiner (gir opptil 1408 kW)

Unike funksjoner, spesialbygd for større bygg – alle detaljer er utviklet og tilpasset for best mulige resultater.

Inverterteknologi – turtallsstyrt kompressor.

Tilpasser kontinuerlig driften for å gi lavest mulig energiforbruk.

Gir høyest mulig energidekning.

Ikke nødvendig med tilskuddsvarme.

Optimaliserer driftsforholdene til kompressoren.

Perfekt ved utskiftninger da den tilpasser seg gjeldende forhold.

Enklere og billigere installasjon.

Les mer